Kolači

Koji biste okus najviše željeli isprobati? Tradicionalni kolač bečkih majstora, kremastu voćnu deliciju ili možda tortu punjenu čokoladnom kremom? Slastičarnice Vincek uz tradicionalnu izradu kolača, razvijaju i nove vrste okusa, suvremenih laganijih krema, kao i brojne voćne i dijetalne kolače. Od samih početaka Vincek slastičarnica na najkvalitetniji način priprema i poznate internacionalne vrste kolača, kao što su Schwarzwald, Sacher, Tiramisu i drugi. Recepte smišljaju i modificiraju članovi obitelji Vincek koji svi složno sudjeluju u slastičarskom biznisu. Ono što posebno izdvaja Vincek od ostalih slastičara je to što on sve svoje proizvode radi isključivo s najkvalitetnijim domaćim uvijek svježim namirnicama i tek ponekim probranim uvoznim sirovinama koje se izdvajaju visokom kvalitetom. Sve se radi bez uporabe ikakvih gotovih pripravaka i dodataka aditiva. Slastičarnica Vincek kupuje voće i ostale namirnice od domaćih uzgajivača i proizvođača, obrađuje ih, po potrebi smrzava i kasnije koristi u proizvodnji svojih slastica. I što je najvažnije, koristi slatko vrhnje životinjskog porijekla, koje kolačima daje poseban okus i kakvoću, što pravi sladokusci odmah prepoznaju.

Vincek u svojoj ponudi ima i dijetalne kolače koji su napravljeni po strogo propisanim normativima, a prvi je napravio i sladoled za dijabetičare.

Aktualno:

PONOVNO OTVORENI I SVE NAŠE SLASTIČARNICE RADE

Naručivanje

Narudžbu torte ili kolača možete napraviti putem
telefona ili osobno u nekoj od naših slastičarnica,
kao i putem e-maila na adresi vincek@vincek.com.hr

Preuzimanje slastica možete dogovoriti na jednoj od lokacija:
Ilica 18, 01/4833612
Zvonimirova 7, 01/4550834
Trešnjevački trg 2, 01/3097697
Kvaternikov trg bb, 01/4641272
V. Richtera 4, Centar Bundek 01/6636711
SR Njemačke 1c, Dugave 01/2366196
Dankovečka 7, 01/2342893
Tomićeva 2, Vis A Vis by Vincek - GLUTEN FREE- 01/4831551

Vršimo i DOSTAVU torti i kolača.

Naručivanje Opširnije

Vis à Vis

Slastice BEZ GLUTENA

Vis à Vis by Vincek
Tomićeva 2
01/4831-551
Radno vrijeme:  10:00-21:30

Sada već dobro poznata adresa u gradu, sa ugodnom terasom podno Uspinjače, u ponudi ima veliki izbor slastica bez glutena, bez šećera, slastice pogodne za vegane, svježe cijeđene sokove, zdravi doručak, bio sladoled i mnoge druge zanimljive delicije.

Vis à Vis Opširnije

Tražimo djelatnike

Postani i ti dio našeg tima!
Tražimo 3 djelatnike/ce u proizvodnji slastica ( radnik za poslove čišćenja i pomoćne poslove).
Pošalji nam svoj životopis na e-mail: vincek@vincek.com.hr ili nas kontaktiraj radi dogovora termina za razgovor na tel: 01/2366-196, od 08:00-15:00, na adresi SR Njemačke 1 c, Dugave.

Tražimo djelatnike Opširnije

Makroni

Makroni ili macaronsi, slasni francuski kolačići, kremasti iznutra, a prhki izvana. Izrađeni od ...

Makroni Opširnije

Kesten

Priče o ljekovitosti i hranjivim vrijednostima toga ploda usmenom se predajom stoljećima prenose...

Kesten Opširnije

Galerija poklona

Tražite li prigodan poklon za blagdansko darivanje, poslovnog partnera, svadbenu svečanost ili najmilije... na pravom ste mjestu.

Galerija poklona Opširnije