Slastičarnice

Vis à Vis by Vincek gluten free

Preslatka mala slastičarnica s romantičnom terasom - Vis-à-vis by Vincek tik je iza ugla od "Vinceka u Ilici”, pod čuvenom Uspinjačom. U njoj nudimo jedan potpuno novi pristup slasticama za sve vas koji iz najrazličitijih razloga, od zdravlja pa do čiste radoznalosti, slijedite moderne trendove u prehrani, a ne želite se odreći "slatkoga života”.

Najveća je novost što su sve slastice u ponudi bez glutena (gluten-free) te zaslađene isključivo smeđim šećerom, steviom ili agavinim sirupom.

Druga je velika novost da ih pripremamo i sa rižinim ili sojinim mlijekom, a od ostalih sastojaka koje nećete naći u tradicionalnim kolačima, u Vis-à-vis ponudi koristimo sjemnke lana, maslinovo ulje, brusnice, batat, mrkvu... svakako probajte naš kolač od mrkve!

Dio naše nove ponude čine i kolači u kojima nema jaja i kravljega mlijeka, kolači za vegane te raw-food kolači (pripremljeni bez termičke obrade, na bazi indijskih oraščića, badema, voća i agavina sirupa).

Vašem ugodnom iznenađenju neće biti kraja kad probate između destak okusa bio-sladoleda ili bio soft-ice sladoleda koje možete kombinirati s supermaštovitim dodatcima.

Uz izvrsnu vruću čokoladu bogatog okusa, u ponudi su crna i bijela vruća čokolada zaslađene steviom. Naručite li kavicu ili čaj, u Vis-à-vis bio-ponudi je organska, 100% arabica kava i petnaestak vrsta Revolution čajeva te prirodni i zdravi voćni sokovi.

Dobrodošli u Vis à Vis by Vincek na naša slatka iznenađenja !

Zagreb, Tomićeva 2
tel.: 01/4831-551
vincek@vincek.com.hr


Zbog trenutne situacije uzrokovane virusom COVID-19,

do daljnjeg smo zatvoreni.

Zdravlje kupaca i djelatnika je na prvom mjestu.

Toplo se nadamo da ova situacija neće dugo potrajati, te da ćete

uskoro u našim lokalima uživati u slatkim trenucima.

Nedjeljom i blagdanom ne radimo.

Vis_A_Vis_1
Vis_A_Vis_2
Vis_A_Vis_3

Aktualno:

ZATVORENO

PRIVREMENO ZATVORENO

Zbog trenutne situacije uzrokovane virusom COVID-19, do daljnjeg smo zatvoreni. Zdravlje kupaca i djelatnika nam je na prvom mjestu.
U petak, 20.03. i u subotu, 21.03. naručene torte možete preuzeti u Dugavama, na lokaciji Savezne Republike Njemačke 1 c u periodu od 10:00 do 18:00 h.Toplo se nadamo da ova situacija neće dugo potrajati, te da ćete uskoro u našim slastičarnicama uživati u slatkim trenutcima.
Vaša Slastičarnica Vincek!

PRIVREMENO ZATVORENO Opširnije

Vis à Vis

Slastice BEZ GLUTENA !

Vis à Vis by Vincek
Tomićeva 2
01/4831-551
Radno vrijeme:  8:30-22:00

Vis à Vis Opširnije

Makroni

Makroni ili macronen, slasni francuski kolačići, kremasti iznutra, a prhki izvana. Izrađeni od ...

Makroni Opširnije

Kesten

Priče o ljekovitosti i hranjivim vrijednostima toga ploda usmenom se predajom stoljećima prenose...

Kesten Opširnije

Galerija poklona

Tražite li prigodan poklon za blagdansko darivanje, poslovnog partnera, svadbenu svečanost ili najmilije... na pravom ste mjestu.

Galerija poklona Opširnije